"Путін - х**ло!": Нормандська зустріч у Берліні відбувається під знамениту пісню харківських ультрас (відео)

​У резиденції Меркель навіть під час прямого включення в ефір було чути всесвітньо відомий хіт про російського президента в міжнародному виконанні.

Зустріч нормандської четвірки у Берліні. Фото:Twitter

У Берліні зібралися лідери ФРН, Франції, України та Росії. Ангела Меркель, Франсуа Олланд, Петро Порошенко та Володимир Путін зібралися говорити про ситуацію на Донбасі, а пізніше планують поспілкуватися також і щодо Сирії. Про це повідомляє сайт ТСН, передають Патріоти України.

Поблизу резиденції канцлера Німеччини одночасно з цим тривають гучні протести. Люди зустріли російського президента популярним на трибунах стадіонів співом "Путін х**ло".

Хіт харківських ультрас виконували українці і сирійці. Останніх було більше, вони браталися з нашими земляками.

"Я не розумію, що росіяни у нас роблять. Це наша революція, між нами. До чого там росіяни? Таке ж, як і в Україні. Чому вони всюди лізуть?", - обурювався сирієць.

"У нас йде війна, ми маємо спільну біду і спільного ворога", - говорила українка.

Зустріч лідерів Німеччини, Франції, України та Росії змогли підтвердити буквально напередодні. Порівняно нечисленна демонстрація зібралася також на підтримку російського президента і проти Ангели Меркель. Однак від імені німців чомусь виступали російськомовні люди зі слов'янськими рисами обличчя.

"Жінки в Сирії портрет Путіна цілують! Вклоняються перед ним!", - переконувала активістка Віра. "Меркель повинна піти! Вона нічого не робить для німецького народу, вона робить для американського! Вона американська агентка!2, - Істерично кричав якийсь чоловік в російському триколорі.

Очікування у німецьких політиків і ЗМІ від зустрічі лідерів "нормандської четвірки" вкрай низькі. Меркель вже заявила, що не варто чекати якогось чуда. Адміністрація президента України оголосила про п'ять червоних ліній, за які Порошенко при жодних обставинах не переступить.

Принциповими для Києва є тривале припинення вогню, міжнародний контроль кордону, забезпечення безпеки за допомогою міжнародної збройної місії, звільнення заручників та ліквідація органів влади так званих "ДНР" і "ЛНР". Німці куди скромніші в очікуваннях. Там будуть вважати хорошим результатом, якщо вдасться досягти прогресу в розведенні зброї і збільшити кількість ділянок, де це буде здійснюватися.

"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...