"Путін давно хоче втюхати нам Донбас на своїх умовах": Георгій Тука розповів, коли в ОРДЛО можна буде проводити вибори

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука не бачить жодної трагедії в тому, що протягом 2-3 років на звільнених територіях Донбасу працюватимуть військово-цивільні адміністрації.

Г.Тука. Фото: 112 Украина.

Після звільнення окупованих територій на Донбасі ще повинно пройти 2-3 роки, перш ніж можна буде проводити вибори. Про це розповів заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука, пишуть Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"Я підтримую офіційну позицію. Щонайменше 2-3 роки після звільнення має минути перед будь-якими виборами", - сказав Тука.

За його словами, не буде жодної трагедії якщо протягом цих 2-3 років на звільнених територіях Донбасу працюватимуть військово-цивільні адміністрації.

"Путін давно прагне втюхати нам Донбас, але на своїх умовах. Або федералізація або легітимізація існуючих банд - це його умови", - додав заступник міністра.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...