Путін допоміг Трампу перемогти на виборах: ФБР надало нові докази (відео)

Одразу три головні спецслужби Америки - ЦРУ, ФБР та Агентство національної розвідки- заявили, що Росія втручалася в американські вибори, щоб допомогти перемогти Дональду Трампу.

В.Путін. і Д.Трамп. Фото: Русская весна.

Американські спецслужби офіційно визнали, що Росія впливала на хід президентської кампанії у США. Раніше так заявили в ЦРУ, тепер його докази підтвердили інші спецслужби, пишуть Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Росія втручалася в американські вибори, щоб допомогти перемогти Дональду Трампу – до такого висновку прийшли одразу три головні спецслужби Америки. Першим про це заявило ЦРУ, а тепер до його заяв приєдналися ФБР та Агентство національної розвідки.

На користь Трампа зіграли викрадені у демократів електронні листи. За даними спецслужб, окрім перемоги мільярдера, Росія мала ще одну мету – підірвати довіру американців до власної виборчої системи.

Барак Обама пообіцяв, що спецслужби зроблять усе, аби подібне не повторилося в майбутньому. Утім, до його відходу залишилося трохи більше місяця.

На словах новообраний президент США агресивно заперечує, що увійшов у Білий Дім не без допомоги прокремлівських хакерів.

Під час передвиборчої кампанії Дональд Трамп справді робив багато реверансів в сторону Москви: хвалив керівництво Путіна і натякав, що визнає Крим російським. Зовсім нещодавно мільярдерпризначив наступним Держсекретарем США Рекса Тіллерсона, у якого в Росії – давні бізнес-інтереси.

Утім, не треба забувати, що в команді Трампа достатньо антипутінських політиків. Це, скажімо, і віце-президент Майк Пенс, і новий глава Пентагону Джеймс Меттіс. А передвиборчі заяви Трампа чимало аналітиків схильні вважати риторикою, а не планом дій.

Нагадамо, Білий дім вважає, що саме Росія стоїть за зламом серверів Демократичної партії США, а також намаганням вплинути на результати президентських виборів.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...