"Путін ла-ла-ла": Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв заспівав легендарний хіт на кордоні з Кримом (відео)

Українська народна пісня "Ла-ла-ла" прозвучала 18 травня за 50 метрів від окупантів в річницю депортації кримських татар.

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв заспівав "ла-ла-ла". Фото: Фейсбук Г.Осьмак.

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв "підірвав" мережу виконанням знаменитого хіта на кордоні з Кримом, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"У 50 метрах від окупантів прозвучала знаменита "Ла-ла-ла", - написав у соцмережі журналіст Геннадій Осьмак, який виклав на своїй сторінці і відео з виконаної піснею.

Крім Андрія Гордєєва, популярний хіт виконали і інші херсонські чиновники, зокрема - керівник Генічеської районної державної адміністрації. Пісня прозвучала 18 травня на кордоні з Кримом в річницю депортації кримських татар.

Спочатку захід проходив спокійно, потім підбурюваний активістами чиновник погодився в рупор проспівати відому пісню про російського президента.

Відзначимо, що Гордєєв керує Херсонщиною не так давно. На пост губернатора він був призначений 28 квітня. До цього Гордєєв був членом пропрезидентської фракції в парламенті.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...