Путін може тішитися: ЄС поки не готовий до санкцій проти РФ через Сирію

Джерело в ЄС заявило, що всі розуміють, що ситуція з Алеппо жахлива, але, на жаль, немає ідеї, яким чином цю ситуацію можна виправити.

Путін. Фото:de.news-front.info

У Євросоюзі поки що не готові вводити санкції проти Росії через ситуацію в Сирії. Про це повідомило джерело в ЄС виданню Європейська правда, зазначають Патріоти України.

Як стало відомо, згоди з цього питання поки не передбачається і воно навіть не обговорювалося. "Консенсусу з цього питання поки немає навіть в далекій перспективі", - відзначило джерело.

"Всі розуміють, що ситуція з Алеппо жахлива, але, на жаль, немає ідеї, яким чином цю ситуацію можна виправити", - додав представник однієї з делегацій.

Проте, за словами співрозмоника видання, питання чергового продовження санкцій проти РФ через агресію проти України підтримується всіма членами ЄС

"Можу сказати, що у питання продовження існуючих санкцій в ЄС є консенсус. Всі визнали – Мінські угоди не виконуються, а тому санкції мають бути продовжені", – відзначив він.

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...

Ворог влаштував "полювання": Стало відомо, куди війська РФ влучили в Одесі

середа, 24 квітень 2024, 10:37

Армія РФ вранці 24 квітня завдала удару по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки у місті Одеса, військовослужбовці не постраждали, передають Патріоти України. Дослівно: "Російська Федерація завдала удару по місцю зберігання виведеної ...