Путін назвав ціну війни в Сирії в 2016 році

Участь РФ у вбивствах сирійців обійдеться російським платникам податків у 130 мільярдів рублів.

Російська база в Хмеймімі. Фото: euronews.

Утримання угруповання в Сирії в 2016 році коштуватиме Росії 130 млрд рублів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Коммерсант.

Як повідомляється, зі слів Путіна стало відомо, що п'ять місяців війни обійшлися військовому бюджету РФ у 33 млрд руб (без урахування поповнення арсеналів і ремонту техніки).

Високопоставлене джерело видання в Міноборони РФ стверджує, що частина цих коштів була перекинута за рахунок відмови від проведення навчань на території Росії, частина - за рахунок економії інших статей бюджету.

За даними видання, утримання угруповання в Хмеймімі (не менше 50 літальних апаратів, системи ППО, військовий і обслуговуючий персонал) і Тартусі (комплекси З-300В4, кораблі й арсенали), а також маневри "Адмірала Кузнєцова" повинні вкластися приблизно в 120-130 млрд руб.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...