Путін особисто керував втручанням у президентські вибори в США, - NBC

Російський президент вирішував, як використовувати викрадені у Демократичної партії матеріали.

В.Путін. Фото: PolitRussia.com.

Розвідка США "з високим рівнем впевненості" вважає, що президент РФ Володимир Путін особисто брав участь у кампанії із втручання в президентські вибори у США. Про це повідомляє NBC з посиланням на високопоставлених співробітників американських спецслужб, передають Патріоти України.

За словами джерел, нова інформація демонструє, що Путін особисто вирішував, як використовувати викрадені у Демократичної партії матеріали.

Зазначається, що спочатку РФ ставила перед собою мету дискредитувати кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

"Те, що почалося як "вендета" проти Хілларі Клінтон, перетворилося на спробу показати корупцію в американській політиці й "розділити ключових союзників США, створюючи видимість, що країни не можуть покладатися на США як на світового лідера, що заслуговує довіри", - повідомили джерела NBC.

За словами співрозмовників NBC, у США володіють переконливими даними, які свідчать про причетність Путіна до даної операції.

Президент РФ особисто стежив за тим, як використовуються викрадені у Демократичної партії матеріали. При цьому використання терміну "високий рівень впевненості" свідчить, що ця інформація є "майже незаперечною", зазначили джерела.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...