Путін оточив себе божевільними людьми, - Андрій Піонтковський

Російський політолог вважає, що інших людей для ротації кадрів у Путіна просто немає.

Путіна оточують божевільні. Фото: belrynokby.ru.

Російський політолог Андрій Піонтковський заявив, що в оточенні президента РФ Володимира Путіна — абсолютно ненормальні люди. Про це Піонтковський розповів в інтерв’ю ONLINE.UA, передають Патріоти України.

"Я не можу не почати з нового міністра освіти Ольги Васильєвої. Це абсолютно божевільна тітка — православна сталіністка. Такі персонажі завжди існували, але вони до недавнього часу залишалися маргінальними постатями", — сказав експерт. "Це людина такого ж типу, як і протоієрей Всеволод Чаплін, який недавно прославився (в ефірі радіостанції "Ехо Москви" він заявив, що внутрішніх ворогів в країні" вбивати можна і потрібно")", — додав він.

Повертаючись до Васильєвої, Піонтковський зазначає, що її попередник Ліванов, який вважається не найвдалішим міністром, — гігант думки в порівнянні з нею. "Нова формація призначенців Путіна — це середньовіччя. Попередник Васильєвої Дмитро Ліванов був непопулярним міністром, тому що він своєю реформою знищив Російську академію наук. Однак на тлі цієї жінки він — гігант думки", — сказав політолог.

Далі він розповів про нового керівника адміністрації президента РФ, якого призначили замість Іванова. "Крім православної сталіністки, у нас є новий керівник адміністрації Антон Вайно. Це номенклатурний товариш. Його дід — кат естонського народу, який не відбувся, його Горбачов зняв з перших секретарів Естонії в 1988 році за пропозицію танками придушити Народний Фронт у Естонії.

Батько Антона Вайно — великий приватизатор. У нього великий пакет "АвтоВАЗу" і купа всякої нерухомості. Ну, а молодий Вайно — науковий графоман, у нього статті про нооскоп (за словами авторів нооскопа, це "прилад, який дозволяє вивчати колективну свідомість людства", — Ред.)", — сказав Піонтковський. "Тобто справжня божевільня. Чому так? Тому що інших людей у Путіна немає. Звідки він їх візьме? Тепер ось з жахом чекаємо, хто замінить міністра культури Володимира Мединського", — резюмував він.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...

Сподівалися "проскочити в дамки": На гарячій ділянці фронту росіяни раптово кинулу на прорив бронетехніку, в ЗСУ показали, що було далі (відео)

четвер, 9 травень 2024, 18:40

Командування окупантів вирішило, що настав вдалий момент тупцюванню малих піхотних груп у м'ясних штурмах поступитись лихій бронетанковій атаці. Українці погодились, що момент ворог обрав дійсно дуже вдало. Українські захисники знищили ворожу важку тех...