"Путін панічно боїться смерті - це не секрет. При цьому він боїться смерті від чого завгодно", - журналіст

У Путіна в кабінеті виявили опромінювач - він гріється під синьою лампочкою, боячись померти від нежитю.

Путін панічно боїться смерті. Фотоілюстрація: k-z.com.ua.

Путін панічно боїться смерті - це не секрет. При цьому він боїться смерті від чого завгодно. Від падіння цегли на голову, наприклад. Пам'ятається у Сталіна в кабінеті графини з водою опечатувалися на "всякий випадок". Так ось, у Путіна в кабінеті навіть води немає. Про це пише Віктор Шевчук для "Русского єврея", передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зате у Путіна в кабінеті знайшли опромінювач. Спочатку розлетілася інформація, що це прасувальна дошка. Потім стали будувати конспірологічні теорії і про "космічні промені", і про передавачі даних в Білий Дім. Але не минуло й кількох годин - докопалися до істини.

Це ультрафіолетовий опромінювач. Марка-вартість-габарити і вага теж з'ясовані. Путін гріється під синьою лампочкою, боячись померти від нежитю.Виробникам пощастило. Таку рекламу отримали. Заповзятливі продавці трохи приплатили, - і ось вже сайти і ЗМІ зарясніли телефонами та адресами.

Пояснення від джерела в ФСО :
"В течение дня президент может провести ни одну (орфография и пунктуация, как говорится, сохранены – Н.Ш.) рабочую встречу в своем кабинете. Никто из посетителей перед этим не проверяется на предмет ОРВИ, гриппа и т. д. Конечно, предполагается, что все эти люди априори высокопоставленные чиновники, ответственно подходящие к своему здоровью. Но представьте ситуацию: президент срочно вызвал министра, а тот чувствует недомогание. Думаете, чиновник не явится из-за этого к главе? Скорее всего, явится, предварительно употребив какие-то препараты, купирующие симптомы болезни. "

Звичайно, в кабінеті у Путіна є й інші "випромінювачі". Завжди страшно отримати чай з полонієм. Тому всю їжу перевіряють на радіоактивність, хімічні речовини, але симптом клієнта ясний - це як на дачі Сталіна в 1953. Як не боровся батько народів за свою безпеку - не допомогло.


Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...