Путін пообіцяв Макрону відреагувати на ситуацію навколо Сенцова

Як відомо, український режисер, який утримується Кремлем у російській колонії, голодує вже 3 місяці.

Чи варто Макрону вірити обіцянкам Путіна. Ілюстрація:Сегодня

Президент Росії Володимир Путін пообіцяв главі Франції Еммануелю Макрону відреагувати на ситуацію з українським режисером Олегом Сенцовим і швидко поширити інформацію про стан його здоров’я. Про це 10 серпня повідомила прес-служба президента Франції, інформують Патріоти України.

"Президент Республіки передав президенту Путіну свої побоювання, враховуючи, що стан здоров’я Сенцова, схоже, небезпечно погіршився, і важливість того, щоб Росія терміново знайшла гуманітарне вирішення ситуації. Президент Республіки зробив кілька пропозицій з цього приводу. Президент Путін пообіцяв відреагувати на це і швидко поширити інформацію про стан здоров’я Сенцова," – розповіли в прес-службі.

Як повідомлялося раніше, 8 серпня сестра режисера Наталія Каплан повідомила, що Сенцов знаходиться в надзвичайно поганому стані.

Вчора уповноважений з прав людини Верховної Ради Людмила Денісова опублікувала фото Сенцова, зроблені у колонії Білий ведмідь в Лабитнангі на 88-й день голодування. За інформацією, яку їй передали, Олег активний, ходить дивиться телевізор, читає книги.

Джерело: Факти.ICTV

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.