Путін поскаржився, що Україна неправильно повертає Крим

Президент Росії Володимир Путін вважає, що відключення енергопостачання Криму відбулося з відома української влади.

Володимир Путін.

Про це він заявив на засіданні президії Держради РФ в Нижньому Тагілі. Новину передають Патріоти України з посиланням на События Крыма.

"Дивує позиція наших київських партнерів. Без їхньої мовчазної згоди ці події не могли б відбутися, це очевидно і зрозуміло, - цитує Путіна прес-служба Кремля. - Вони говорять про необхідність повернення Криму до складу української держави і знущаються над людьми, діють в прямо протилежному напрямку. Ну що ж, це вибір їх такий, нічого нового і дивного тут немає".

Путін також закликав зробити все, щоб у Криму працювали тимчасові джерела генерації. 20 грудня вже буде прокладена перша нитка енергомоста в Крим, а влітку 2016 року - друга. При цьому російський президент попросив, щоб ці роботи були прискорені.


Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...