Путін прагне до нормалізації торгових і економічних відносин з Туреччиною

Президент Росії Володимир Путін дав добро на відновлення російського туристичного потоку в Туреччину.

Фото: www.rbc.ua

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кремля за підсумками телефонної розмови Путіна і Реджепа Тайїпа Ердогана, яка відбулася за ініціативи російської сторони 29 червня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

"Російський лідер заявив, що доручить уряду розпочати переговори з відповідними турецькими відомствами з тим, щоб відновити взаємовигідне двостороннє співробітництво в торгово-економічній та інших сферах. Зазначено також, що йдеться про зняття обмежувальних заходів щодо відвідування Туреччини російськими туристами. При цьому бажано, щоб турецький уряд вжив додаткових заходів, спрямованих на забезпечення безпеки російських громадян на території Туреччини", - наголошується у повідомленні.

Ердоган у свою чергу запевнив, що Туреччина зробить все для забезпечення безпеки російських туристів.

Путін також повідомив, що попросив російський уряд підготувати пропозиції щодо нормалізації торгових і економічних відносин з Туреччиною.

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...