Путін сам створює собі проблеми, з якими не здатний впоратись, - експерт

Щоб отримати хоч який шлях до Криму, кремлівський божевільний втопив в крові Донбас?..

 Український Крим. Фото: galfinance.infoАктивізація бойових дій російсько-терористичних сил на Донбасі може мати на меті посадити Україну за стіл переговорів і отримати безпечний сухопутний коридор до Криму в обмін на гарантії припинення вогню, - таку думку висловив директор військових програм Центру Разумкова Микола Сунгуровський, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Піднімаючи питання, чи означає особлива активність терористів на Маріупольському напрямку спроби пробити сухопутний коридор до Криму, експерт зауважив: "Тут однозначно відповісти не можна. Я не думаю, що шляхом активізації бойових дій, захопленням територій, Путіну вдасться пробити сухопутний коридор до Криму з однієї причини: тому що його треба утримувати".

Сунгуровський переконаний: "Якщо таке завдання стоїть, то активізація бойових дій здійснюється не для того, щоб пробити коридор до Криму, а для того щоб посадити Україну за стіл переговорів і домогтися від неї, щоб вона сама забезпечила безпеку такого коридору", тобто "політичним шляхом змусити Україну піти на організацію такого коридору".

У цьому контексті експерт звернув увагу на те, що "утримувати вузький коридор в Крим буде досить проблематично, він не буде безпечним". І зауважив, що взамін Україна Україна отримає припинення бойових дій.

"Як бачимо, Путіну добре вдається грати на слабкостях і України, і Заходу. Він сам створює проблеми, а потім каже: з цими проблемами ви не можете впоратися без участі Росії", - зауважив експерт.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"