Путін відреагував на слова Кемерона про те, що від Brexit він "буде щасливий"

"Це не що інше, як прояв низького рівня політичної культури" - заявив господар Кремля.

Путін заявив, що не має жодного стосунку до результатів референдуму у Великобританії. Ілюстрація:www.radiosvoboda.org

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Кремль не має жодного стосунку до результатів референдуму у Великобританії щодо членства країни в Євросоюзі. Таким чином він відповів на заяву британського прем'єр-міністра Девіда Кемерона про те, що від Brexit "буде щасливий Путін", передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

За словами Путіна, слова про вплив Росії - некоректна спроба вплинути на громадську думку у Великобританії. "Я вважаю, що це ні що інше, як некоректна спроба вплинути на громадську думку у власній країні. Але, як ми бачимо, навіть це не мало потрібного для тих, хто це робить, результату.

А тим більше після голосування заявляти про якусь позицію Росії, на мій погляд, ніхто не має права. Це не що інше, як прояв низького рівня політичної культури", - сказав Путін.

"Ми разом віримо": Сі Цзіньпін підтримав ідею Макрона щодо Олімпійського перемир’я

вівторок, 7 травень 2024, 10:22

Президент Китаю Сі Цзіньпін під час офіційного візиту до Парижа підтримав ідею президента Еммануеля Макрона щодо перемир’я в Україні, Секторі Гази та Судані на час Олімпійських ігор у столиці Франції. Як пише видання Le Monde, Макрон повідомив про ц...

"Не може бути й мови": Дві країни НАТО вперто тримаються за російські ЗРК і не дають їх Україні, - Forbes

вівторок, 7 травень 2024, 9:50

Як пише Forbes, Туреччина та Греція вперто тримаються за свої зенітно-ракетні комплекси російського виробництва і відмовляються передавати їх Україні попри вмовляння США, передають Патріоти України. На тлі загострення в Україні ЄС почав тиснути на Грец...