"Путін вважає мене ворогом і я борюся з Путіним": Саакашвілі влаштував перепалку з нардепом Барною у прямому ефірі ток-шоу (відео)

Приводом до сварки стали звинувачення депутата на адресу колишнього голови Одеської області в пособництві главі РФ Володимиру Путіну.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:скрін відео

Депутат Верховної ради України від БПП Олег Барна і екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі влаштували перепалку в ефірі ток-шоу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал ZIK.

Приводом до цього стали звинувачення депутата на адресу колишнього голови Одеської області в пособництві главі РФ Володимиру Путіну.

"Я прошу вибачення, зараз виходить так, що тут об'єднуються проти президента (Порошенка - ред.) разом з Путіним. Ну не йде вам це. Коли я зараз чую ...", - заявив Барна.

Після цього екс-голова Одеської області зірвався на емоційний крик.

"Я не приймаю таких розмов, що я об'єднуюсь з Путіним. Я не торгую з Росією. Путін сказав, що він хоче мене вбити. Путін вважає мене ворогом і я борюся з Путіним", - доводив Саакашвілі.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...