"Путін вже зробив свій вибір, а тирани, як відомо, своєю смертю не вмирають", - Віктор Шендерович

Всі ресурси РФ кинуті на те, аби зберегти при владі Путіна і його зграю. Але Захід вже все зрозумів.

Путін свою долю вже вибрав. Фото: Новое время.

Скоро ми побачимо розпад Росії. Це буде тривалий процес. На сьогодні Путін йти не збирається і навіть боїться. Тому що він знає, що його відразу посадять до в'язниці. Тому зараз всі ресурси країни кинуті на те, щоб зберегти Путіна і його "зграю" при владі. Ця історія вже траплялася, і дуже мало хто з таких правителів вмирав своєю смертю. Про це заявив російський письменник Віктор Шендерович, передають Патріоти України.

"Це і є добровільний вибір тирана. Ситуація з Каддафі перевернулася дуже швидко - стати тираном дуже просто, перестати бути ним неможливо. Відмінність Обами від Путіна в тому, що коли перший піде зі своєї посади, він не сяде в тюрму, а Путін йти боїться", - заявив Шендерович.

Мінські домовленості дуже двозначні і половинчасті, і Росія не має наміру їх виконувати, це деякий привілей сильного. Будь-який договір з бандитом буде діяти тільки до того часу, поки це вигідно бандиту. Тому що він бандит.

"Я можу точно сказати, що Росія не буде виконувати ті домовленості, які їй не потрібні - так буде при нинішніх реаліях. Путін загнав себе в щурячий кут і зараз намагається з нього вибратися.

Думаю, що ці спроби досить безнадійні. Захід вже зрозумів все про Путіна. Минуло всього 15 років і Захід нарешті побачив справжню його суть. Україна зараз у складному становищі, вона знаходиться між молотом і ковадлом, в заручниках у Росії", - заявив він.

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...

Суд конфіскував п'ять літаків і не тільки у колаборанта Балицького

середа, 24 квітень 2024, 13:33

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув у дохід держави активи зрадника і голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів. Про це суд повідомив у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. "Колегія суддів Вищ...