Путін знов накинувся на Туреччину

Господар Кремля у Парижі заявив, що знищення російського бомбардувальника стало "величезною помилкою Анкари".

Путін у Парижі. Фото:http://ria.ru/

Знищення російського Су-24 стало величезною помилкою Туреччини незалежно від того, хто віддавав наказ збити літак. Про це російський президент Володимир Путін сказав за підсумками кліматичного саміту у Парижі, повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Ми чули від турецької сторони, що не президент Туреччини приймав це рішення, що це рішення приймали інші особи. Для нас це не має великого значення. Це величезна помилка (Анкари - ред.)", - підкреслив президент РФ.

Путін також заявив, що не зустрічався з лідером Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом під час свого візиту до Парижа. "З президентом Туреччини ми не зустрічалися, не бачилися, відповідно, зустрічі не було", - сказав він.

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...