Путіна дуже швидко можна прибрати, наступників вже обрано, - редактор The Economist

На Путіна покладено дві основні ролі, і він з ними поки що успішно справляється. Але як тільки будь-яку з ролей Путін почне виконувати погано, його оточення знайде когось іншого.

Оточення Путіна може швидко його прибрати. Фото: Podrobnosti.ua.

Президента РФ Володимира Путіна можуть скинути, якщо він перестане влаштовувати його оточення. Про це заявив в інтерв'ю "Апострофа" редактор видання The Economist Едвард Лукас, передають Патріоти України.

Серед людей, які можуть замінити Путіна, Лукас назвав віце-прем'єра РФ Дмитра Рогозіна, екс-голову адміністрації президента Росії Сергія Іванова і російського міністра оборони Сергія Шойгу.

"Ми, насправді, не розуміємо кремлівську політику. Але якщо Путін стане невигідний режиму, режим знайде способи розібратися з ним", - вважає редактор The Economist.

Він підкреслив, що на Путіна покладено дві основні ролі, і він з ними поки що успішно справляється. Перша – бути арбітром у конфліктах між кланами.

"Він зберігає баланс між нафтовиками і газовиками, силовиками і не силовиками, регіонами і центром", - каже Лукас.

Друга роль Путіна, за його словами, - бути фронтменом в телевізорі.

"Як тільки будь-яку з ролей Путін почне виконувати погано, він може піти досить швидко – вони [оточення] знайдуть когось іншого", - додав Лукас.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...