''Путіна заженуть у куток'': Військовий США розповів, який сюрприз приготував Трамп для Х...йла (відео)

США раніше укладали чимало домовленостей з президентом Росії, але вони всі були порушені.

Гарі Табах. Фото: Ветерани.UA.

Президент США Дональд Трамп переговорах з президентом Росії Володимиром Путіним у Парижі має намір не "обмінюватися люб'язностями", а жорстко загнати свого опонента в кут. Про це заявив в ефірі капітан першого рангу ВМС США у відставці Гарі Табах, коментуючи погрозу Трампа розірвати договір з Росією про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (РСМД), передають Патріоти України.

"Сьогодні ці ракети можуть бути спрямовані і проти Америки, тому що можуть розташовуватися на плавучих платформах, на кораблях, підводних човнах. Вони створюють небезпеку не тільки Європі, але і США", - підкреслив він.

Як зазначив Табах, США укладали чимало домовленостей з президентом Росії, але вони всі були порушені. "Я вважаю, що Трамп - не та людина, яка любить обмінюватися люб'язностями. Особливо приватно, та й публічно теж ні. Я думаю, що він буде говорити Путіну, що той не має виходу і його заженуть у куток. Якщо Путін не заспокоїться і буде продовжувати безумство, яке він почав з Грузії і Криму, Трамп натисне на Меркель і закриє йому "Північний потік", - заявив американський військовий.

"Трамп каже - є договір, росіяни цей договір порушують, все одно роблять ці ракети. Крім цього, Китай, Іран і Північна Корея теж розробляють ракети - вони взагалі не в цьому договорі. Єдиний, хто дотримується цього договору - американці, і все це відбувається за наш рахунок. А ті, хто не бере участі в договорі - близькі друзі Росії... Я думаю, Трамп прийде і скаже - ти поводься порядно і друзів своїх притримуй. Інакше ми почнемо цю гонку, і я вас економічно знищу", - підкреслив Табах.

Джерело: Обозреватель

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...