Путінського пропагандиста Кисельова звинуватили у державній зраді (відео)

Кисельова звинуватили у "неналежному" висвітленні теми окупації Криму Росією.

Дмитро Кисельов. Фото: ua.korrespondent.net.

Російські націоналісти з "Національно-визвольного руху" звинуватили топ-пропагандиста Дмитра Кисельова в тому, що він "продав батьківщину" через "неналежне" висвітлення теми окупації Криму на росТВ. Відео перепалки "журналіста" з націоналістами з'явилося в мережі напередодні, хоча акція протесту НСД пройшла 14 березня, пишуть Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Під час перепалки журналіст назвав націоналістів "рядженими", уточнивши, що у них "каша в голові".

НОД вимагав від ВГТРК оповістити росіян про концерт на честь річниці окупації Криму, а також звільнити в цей день ефір від "непатріотичних передач".

До мітингувальників вийшов Кисельов. Між ним та активісткою НСД зав'язалася перепалка.

"Я вважаю, що ви - ряджені. Я вважаю, що у вас просто каша в голові, чесно кажучи. Просто повна мішанина", - заявив журналіст.

У відповідь представниця НСД запропонувала Кисельову "поговорити про сенси". "У нас сьогодні суперечка смислова: споживача і творця", - сказала вона.

Після цього дискусія переключилася на тему, чи продалися російські ЗМІ Держдепу США чи ні.

"Може, ви її (Батьківщину. - Ред.) І продали, а може, і ні", - неоднозначно заявила жінка.

У результаті НСД відновило пікет, а Кисельов зник у будівлі ВГТРК.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...