"Кисель укушен Петросяном": Топ-пропагандист Кремля зачитав реп на росТБ (відео)

У мережі перфоманс пропагандиста викликав неоднозначну реакцію. Багато коментаторів вважають це жахливим, назвавши реп-ініціативу Кисельова спробою Кремля завоювати довіру молоді.​

Дмитро Кисельов. Фото: соцмережі.

Кремлівський пропагандист Дмитро Кисельов зачитав реп на телеканалі "Росія 1". Відео опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

"Ти сидиш на кухні, лаєш Америку, спробуй зробити це по телику. Нехай я тепер в репі, але новини читати не кинув, лови підсумки року 2018. Європа з нотаціями, засуджують іноземці, позбавляють імпорту, загинаючи пальці, але ми спокійно, не піддаючись на провокації, кладемо свій газопровід на їх санкції", - зачитав він.

Також Кисельов згадав окупований Крим, санкції проти РФ і оголосив, що запрошує всіх на реп-фестиваль в Коктебель: "Все рвуть відносини з Росією, але це просто понти. Скільки б вони не спалювали, ми будемо будувати мости".

У мережі перфоманс пропагандиста викликав неоднозначну реакцію. Багато коментаторів вважають це жахливим, назвавши реп-ініціативу Кисельова спробою Кремля завоювати довіру молоді.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...

У Криму знищили новітній носій "Калібрів", котрий прикривав Кримський міст - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 18:40

Стали відомі подробиці атаки на Севастополь. Виявляється, Сили оборони України знищили набагато жирнішу ціль, ніж про це повідомлялося спочатку. Також ЗСУ завдали удару по окупованому Луганську, а саме академії внутрішніх справ, де наразі пункт постійн...