"Путіну потрібен був Сasus belli - метою був літак Москва - Ростов": Колишній віце-прем'єр РФ озвучив шокуючу версію

Альфред Кох переконаний, що Росія планувала збити інший цивільний літак, який летів в цей же час близько до MH17 на висоті, яка доступна тільки для зенітно-ракетного комплексу "Бук".

Путіну потрібен був привід відкрито розпочати війну. Фото: ru.espreso.tv.

Колишній заступник голови уряду Росії Альфред Кох висловив свою версію того, чому був збитий на Донбасі Boeing рейсу MH17. Про це Кох написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, Росія мала намір вбити іншого цивільний літак, який летів в цей же час близько до MH17 на висоті, яка доступна тільки для зенітно-ракетного комплексу "Бук".

"Відомо, що поблизу МН17 не було жодного військового літака, але летіли ще три пасажирських літака. Один з них був російський літак, що летів з Москви в Ростов-на-Дону", - зазначив Альфред Кох.

"До речі, я думаю, що голландцям список з 100 підозрюваних потрібно строго засекретити. Інакше вони всі 100 скоро опиняться в могилі. За нез'ясованих обставин", - написав у коментарях до публікації Кох.

Також на його публікацію відреагував і російський блогер Сергій Медведєв.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...