​Питання національної безпеки: Гілларі Клінтон звинуватила Путіна у втручанні в президентські вибори США

У штабі кандидата від Демократичної партії на президентських виборах заявили про «іноземне втручання» у вибори.

Така заява зроблена прес-секретарем Гілларі Клінтон для Bloomberg, у відповідь на інтерв'ю з Путіним, де той заперечував кібератаку росіян на електронну пошту апарату Демократичної партії США, повідомляють Патріоти України «Нескучные новости».

«Це важливо, хто зламав якісь дані з передвиборного штабу Клінтон? Хіба це важливо? Важливо, що є змістом того, що подали громадськості», - заявив тоді Путін американському виданню.

Прес-секретар кандидата від Демократичної партії Джессі Лерічі в листі Bloomberg зазначив: «Не дивно, що Путін приєднався до Трампа в прийнятті іноземного втручання у вибори в США, що очевидно має на меті завдати політичної шкоди Хілларі Клінтон і демократам».

За його словами, в штабі Клінтон, переконані, що саме РФ причетна до злому електронної пошти Демократичної партії. «Це питання національної безпеки і кожен американець заслуговує відповіді на питання про можливу змову прихильників кампанії Трампа з Кремлем», - зазначив Лерічі.

Раніше повідомлялося, що згідно з останніх опитувань Трамп вирвався вперед в президентських перегонах, подолавши 15-відсоткове відставання.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.