"Питання національної безпеки": РНБО запропонували відключити всі рупори Путіна в Україні

Путінські медіа в Україні - це така ж зброя у війні з Україною, як танки чи "гради".
Ганна Гопко. Фото: samopomich.uа.

Рада національної безпеки і оборони повинна проаналізувати і припинити діяльність усіх рупорів Кремля в України. Про це на своїй сторінці у Facebook написала народний депутат Ганна Гопко, передають Патріоти України.

"Путінські медіа в Україні - це така ж зброя у війні з Україною, як танки чи "гради". Щодня обстрілюють мізки людей", - написала вона.

Нардеп зазначила, що це питання не має нічого спільного із свободою медіа. "Це питання національної безпеки і захисту незалежності від реваншу Кремля. Час протидіяти. РНБО має проаналізувати і припинити діяльність усіх московських рупорів в Україні, внісши їх до санкційного списку. І в разі потреби - оперативно доповнювати цей список, незважаючи на будь-який тиск всередині чи ззовні країни", - наголосила вона.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...