Радник Президента розповів про "листи з волі" для окупованого Донецька і натякнув на "замовника" акції

​Позаштатний радник Президента України Юрій Бірюков розповів, хто поставив завдання, виділив гроші і курирував скидання вітальних листівок на Донецьк в День Незалежності.

На День Незалежності жителів Донецька привітали проукраїнськими листівками. Фото: ua.censor.net.ua.

Поширення агітпродукції з повітря над населеними пунктами "ЛДНР" курирував Бірюков. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Про людину, що поставила таке завдання, він написав наступне: "Завдання поставив страшно сказати хто, він же виділив і свої особисті гроші на реалізацію задуманого".

З його слів, проукраїнські агітаційні матеріали змогли побачити і прочитати жителі Луганська, Донецька, Тореза, Докучаєвська і Шахтарська. Всього було виготовлено 20 тис. флаєрів для скидання з безпілотника і роздачі в руки. Крім того, активісти приготували тисячу листівок і сотню плакатів. Друковану продукцію розповсюджували різноманітними способами: розклеювали на вулиці, розкладали по поштових скриньках, прикріплювали до повітряних куль.

донецк листовки

"Ще прапори та інші види аудіовізуальної агітації. І снаряди, а, у нас є агітаційні снаряди! Особливим подарунком йшли 300 листівок з портретом страшно ска ... президента України", - розповів Бірюков.

За його словами, ініціатива українських патріотів мала великий "успіх" у сепаратистів: "Сепарів корьожити почало вже об 11 ранку, в Донецьку почали масово обшукувати машини і гальмувати всіх "підозрілих". Але ті, хто все це робив, спокійно зайшли, спокійно зробили роботу, спокійно вийшли. цього разу вони просто поширили наочну агітацію. наступного разу вони ж можуть і ... "

Нагадаємо, вчора, в День Незалежності України, жителів окупованого Донецька привітали Гімном України о 06.00 ранку, а також засипали українськими листівками з безпілотника.

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...