"Размечтался": Путін вимагає від Туреччини вибачень та грошей за знищення російського Су-24

Президент РФ вимагає від вищого керівництва Туреччини вибачень і відшкодування збитку за збитий російський Су-24.

Володимир Путін. Фото: webnovosti.info.

Про це Путін сказав на церемонії вручення вірчих грамот послами іноземних держав. Новину передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

«Не можу не сказати, що ми вважаємо абсолютно незрозумілими зрадницькі удари в спину від тих, у кому ми бачили партнерів і союзників із антитерористичної боротьби. Маю на увазі інцидент зі збитим турецькими ВПС російським бомбардувальником», - заявив він.

За словами Путіна, те, що сталося в небі над Сирією два дні тому, суперечить здоровому глузду і міжнародному праву. «Літак був збитий на сирійській території», - наполягає він. «При цьому, до цього часу не чуємо ані виразних вибачень з вищого політичного рівня Туреччині, ані пропозицій з відшкодування шкоди і збитків, ані обіцянок покарати злочинців за вчинений злочин», - сказав Путін.

За його словами, створюється враження, що турецьке керівництво свідомо заганяє російсько-турецькі відносини у глухий кут. «Ми шкодуємо про це», - заявив Путін.

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...