Репресії тривають: Терористи ​"ЛНР" масово викрадають людей за "шпигунство"

Бойовики панічно бояться партизан.

Ілюстрація: ЖЖБойовики "ЛНР", слідом за "ДНР", почали широкомасштабне полювання на "українських шпигунів", повідомляє група Інформаційний спротив, передають Патріоти України.

"Глава "МГБ" "ЛНР" Л. Пасічник заявив про те, що на полігоні ВСУ у Львівській області (Новояворів) "інструктори НАТО" готують українські ДРГ, які нібито закидаються на територію окупованих районів Донбасу для здійснення диверсій і терористичних актів.

"МГБ" "ЛНР" розіслало циркуляр "органів військової контррозвідки" для проведення відповідних контрзаходів. У зв'язку з чим вже зафіксовані випадки викрадення місцевих жителів за звинуваченням у "шпигунстві на користь України" з метою подальшого викупу, - йдеться у зведенні ІС. До речі, напередодні бойовики "ЛНР" влаштували "алкосвято на лавках" в Луганську.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...