РФ намагалася ввести в оману американський народ: У Сенаті США почалися слухання щодо російських кібератак

Джон Маккейн заявив, що США слід сформувати політику в області кібербезпеки, тому що зараз в країни немає жодної політики чи стратегії протистояти кібератакам.

Сенат США. Фото:Знай.ua

У сенатському комітеті з питань Збройних Сил США проходять слухання стосовно втручання російських хакерів в хід президентських виборів в США. Про це пише depo.ua, інформують Патріоти України.

У вступному слові сенатор Джон Маккейн заявив, що США слід дати ефективну відповідь на діяльність президента Росії Володимира Путіна проти США, а також агресію проти України і захоплення Криму.

Він заявив, що противники США прийшли до висновку, що винагороди за проведення кібератак на країну переважують ризики.

Серед цих супротивників, які проводять кібератаки на США, сенатор називає Росію, Китай і Північну Корею. Комітет проведе ряд слухань в найближчі місяці на тему кібербезпеки США, наголосив Маккейн.

Сенатор заявив, що США слід сформувати політику в області кібербезпеки, тому що зараз "у нас немає ніякої політики, ніякої стратегії протистояти кібератакам".

У своєму виступі сенатор-демократ Джек Рід заявив, що російський уряд не тільки брав участь у зломі електронної пошти Демократичної партії, але і поширював фальшиві новини і в його завдання входило ввести в оману американський народ і підірвати американський демократичний процес.

У сенатському комітеті у справах збройних сил, який очолює республіканець Джон Маккейн, виступають директор Національної розвідки Джеймс Клеппер, глава Агентства з національної безпеки Майк Роджерс і заступник міністра оборони у справах розвідки Марсел Леттр.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...