Рішення про введення нових санкцій проти Росії і Сирії буде прийнято за кілька днів, - Джон Керрі

США і Великобританія підтвердили намір ввести санкції проти Росії за Сирію.

Джон Керрі. Фото: Slavpeople.

Треба ж, російські видання одне за іншим радують хорошими новинами. Глава Держдепартаменту США Джон Керрі заявив, що рішення про введення нових санкцій проти Росії і Сирії може бути прийняте протягом декількох днів. Про це пише Мішель Пророк, передають Патріоти України.

«Ми обговорюємо введення додаткових санкцій, і президент Обама розглядає різні варіанти ... Ми продовжимо це обговорювати і зрозуміємо, що робити, протягом найближчих декількох днів», - сказав Керрі на зустрічі з сирійського врегулювання, яка пройшла в Лондоні.

А трохи раніше інше російське видання - «Комерсант» - повідомило про те, що США і Великобританія підтвердили намір ввести санкції проти Росії за Сирію. Чудово, чорт забирай!

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...