Росія активно готується до введення військового стану

Путні оголосив раптову перевірку діяльності підприємств оборонно-промислового комплексу і федеральних органів виконавчої влади в умовах воєнного часу.

В.Путін та С.Шойгу. Фото: ЖЖ.

У мобілізаційних заходах в Росії будуть задіяні підрозділи Мінкомзв'язку, Мінфіну, Мінпромторгу, Росрезерву і Банку Росії. Перевірка проводиться за наказом президента Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Німецьку Хвилю".

Міністерство оборони РФ проведе раптову перевірку діяльності підприємств оборонно-промислового комплексу і федеральних органів виконавчої влади в умовах воєнного часу. Повідомлення про це в понеділок, 29 серпня, поширив департамент інформації і масових комунікацій Міноборони Росії.

У заході будуть задіяні структурні підрозділи Мінкомзв'язку, Мінфіну, Мінпромторгу, Росрезерву і Банку Росії. Міністерство оборони перевірить готовність кількох підприємств оборонно-промислового комплексу півдня Росії "до виконання покладених мобілізаційних завдань на поставку і ремонт озброєння, військової і спеціальної техніки в інтересах створюваних угруповань військ".

В рамках перевірки буде проведено призов громадян РФ із запасу, поставка автомобільної техніки і формування військових частин територіальної оборони в Південному, Центральному військових округах і на Північному флоті. При цьому польові установи Банку Росії вперше проведуть фінансове забезпечення військ у відриві від постійних пунктів дислокації.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...