Росія може не мріяти: У США озвучили офіційну позицію щодо економічного форуму в Петербурзі

Виконання умов мінських угод - зняття санкцій. Ну що в цій зв'язці може досі залишатися незрозумілим Мордору?

"Позиція уряду США незмінна", - представник Держдепу Марк Тонер. Фото: meydan.tvАмериканський Держдеп на брифінгу для журналістів заявляє, що офіційні особи Сполучених Штатів ні в які Шушари не поїдуть, пишуть Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

"Наша позиція незмінна: уряд США не буде присутній на цьому форумі ні на якому рівні. Вести справи і розвивати відносини як зазвичай неможливо до тих пір, поки Росія не виконає зобов'язання по мінським угодами", - підкреслив представник Держдепу Марк Тонер. Дипломат зауважив, що, на думку держдепартаменту США, ті компанії, які бажають мати бізнес в Росії, постають перед серйозними економічними і репутаційними ризиками.

Даний Петербурзький міжнародний економічний форум буде проходити з 16 по 18 червня в передмісті російської "північної столиці" - в Шушарах. Організатором його проведення виступив нещодавно створений держфонд "Росконгресс". Головними темами на майбутньому форумі повинні стати нова економічна реальність РФ і пошук нових джерел зростання. Глави багатьох західних країн заявляли, що зняття санкцій з Росії стане можливим виключно в разі, коли РФ виконає всі пункти мінських угод.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....