"Росія настільки дика": Ветеран АТО пояснив, чому Україні не варто чекати відходу Путіна

Політик, який прийде на заміну нинішньому главі Кремля, може бути ще гіршим

Володимир Путін. Фото: vesti.ru

Можливий відхід з влади президента Росії Володимира Путіна може обіцяти Україні та світу ще більші проблеми, якщо його наступником виявиться ще більш агресивний представник російського генералітету. Таку думку в ефірі Oboz TV висловив ветеран АТО, переселенець Віталій Овчаренко, повідомляють Патріоти України.

"Після Путіна може прийти ще гірша людина. Може прийти генерал, у якого в голові так звана "стрєлковщина", відродження неорадянської імперії, і він буде вести себе набагато гірше Путіна. Якщо Путіна західні банки хоча б тримають в якихось рамках, то прийде генерал, у якого немає дочки в Голландії, немає матеріальних благ в Європі, який буде шалено гнати дивізії на захід. Росія настільки дика країна, що говорити, хто краще... ", - зазначив він.

За словами Овчаренка, до подібних витоків з Кремля взагалі варто ставиться скептично.

"Не можна виключати, що таким чином Путін намагається знайти, хто з його оточення зараз буде себе рекламувати. Таким чином він зможе зрозуміти, хто хоче зайняти його місце. Тут не можна нічого виключати. Єдине, що я знаю точно, що до всіх цих заяв і інсайду треба ставитися обережно. Те, що говорить Путін, і те, що у нього в голові, - це абсолютно різні речі", - вважає ветеран АТО.

Також він додав, що це вкидання може бути розраховане на вивчення можливої реакції.

"Тут він можемо прораховувати собі наступника, як він себе буде вести, як себе буде вести суспільство, силовики. Він може за цим спостерігати, а потім сказати, що "я залишаюся, Росія в небезпеці", або щось таке. Тому до подібних заяв варто ставитися без особливого пієтету", - ще раз підкреслив Овчаренко.

Нагадаємо, раніше була озвучена несподівана мета війни на Донбасі.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...