Росія не може стати наддержавою, тому намагається нашкодити іншим успішним країнам шляхом дезінформації та залякувань, - Картер

Міністр оборони США заявив, що, незважаючи ні на що, США буде захищати своїх союзників

Еш Картер. Фото: klops

Голова оборонного відомства США Еш Картер, виступаючи перед студентами Оксфордського університету, розповів про стратегію побудови відносин з РФ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Associated Press.

"Постійна підтримка Путіним сирійського президента Башара аль-Асада спричинила кризу довіри між США та РФ. Незважаючи на постійні переговори, які ведуться Лавровим та Керрі, я не вірю у якийсь прорив у сирійській кризі. Загалом поведінка Росії не вселяє оптимізму, адже ця держава є одним із найнебезпечніших порушників міжнародного права на планеті. Свого часу між США і РФ спостерігалось певне потепління, проте вистачило його не надовго. Теперішня поведінка Росії - порушення територіальної цілісності України та Грузії, непрофесійна активність в космосі, повітрі та віртуальному просторі - свідчить про чітке прагнення останньої до "зміни правил гри", - сказав Картер.

За словами міністра, Росія не може стати наддержавою, тому намагається нашкодити іншим успішним членам світового співтовариства шляхом дезінформації та залякувань.

"США не прагнуть ні "холодної", ні, тим паче, "гарячої" війни з Росією, ми не вважаємо її ворогом. Проте, нехай Путін не спокушається цим – незважаючи ні на що ми будемо захищати наших союзників, міжнародний правопорядок на колективну безпеку. І будемо жорстко реагувати на спроби стороннього втручання у наші політичні процеси", - додав міністр оборони США.

Російські гелікоптери з мисливців перетворились на здобич: На морські дрони ГУР Magura встановили зенітні ракети (фотофакти)

вівторок, 7 травень 2024, 7:57

Росіяни стверджують, що їхній Ми-8, котрий відзняв модернізований морський дрон, зміг уйти від ракетного удару. Якщо навіть так, він не зміг перешкодити успішній атаці на судно ЧФ ВМС РФ. На кадрах з російських ЗМІ видно, що морський безпілотник Magura...

"Диму без вогню не буває": Путін був на межі життя та смерті, - оккультист

вівторок, 7 травень 2024, 7:22

Чутки про смерть диктатора РФ Володимира Путіна не відповідають дійсності. Однак восени 2023 року, коли вони вибухнули, глава Росії справді мав критичний момент. Про це розповів відомий російський окультист та філософ Андрій Космач в інтерв'ю блогеру М...