Росія закидає в Україну десятки диверсійних загонів: План "Шатун" має чотири елементи – Тандит

​Фейкові республіки намагалися створювати в рамках великої операції Росії з дестабілізації ситуації в Україні, до якої має відношення план "Шатун"

Про це розповів радник голови СБУ Юрій Тандіт в ефірі Еспресо.TV, зазначають Патріоти України. За словами радника, за останній проміжок часу Служба безпеки ліквідувала понад 30 диверсійних груп і запобігла більше 300 терористичним актам.

"Починаючи від так званої Бессарабської республіки, закінчуючи "Харківською". Фейкові республіки теж намагалися створювати в рамках якраз цієї великої операції, до якої має відношення в тому числі план "Шатун"", - повідомив Тандіт.

Він відзначив, що на сайтах, які зареєстровані в Російській Федерації, в Москві, ведеться адміністрування сторінок цих фейкових республік, розміщується пряма реклама заходів, які будуть проходити в Києві і в інших містах із закликом виходити.

"Це для мене лише фактор того, що є війна. В рамках цієї війни є 4 складових - політична, економічна, військова і інформаційна", - зазначає Тандіт.

Він наголошує, що Росія використовуються всі ці складові у боротьбі проти України.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...