​Росіяни обстріляли ракетами опорний пункт в Гранітному - штаб АТО (відео)

Однак найбільш напружено було знов навколо Донецька
Гранітне. Карта GoogleMap

Патріоти України пропонують ознайомитися зі зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 13 лютого 2016 року

В районі проведення АТО не припиняються обстріли позицій Збройних Сил України проросійськими найманцями. З початку доби вони 20 разів відкривали вогонь по наших опорних пунктах.

Через бойові зіткнення, які відбулися в районі Мар’їнки, щоб не наражати на небезпеку мирних мешканців, контрольний пункт в’їзду/виїзду «Мар’їнка» був змушений тимчасово призупинити роботу.

В передмісті Донецька з гранатометів та великокаліберних кулеметів були обстріляні українські укріплення в Пісках, Опитному та Авдіївці.

Неспокійно було і в районі Троїцького, де бойовики вели вогонь по нашому опорному пункту з великокаліберного кулемету.

На Маріупольському напрямку противник з мінометів калібру 82 мм обстріляв позиції українських військ в Павлополі та Талаківці. По нашому опорному пункту в Гранітному ворог застосував протитанковий ракетний комплекс.

"Ми не можемо дозволити Україні впасти": Конгресмен назвав умову, за якої США можуть втрутитися у війну в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 10:28

Лідер демократів у Палаті представників США Хакім Джеффріс назвав умову, за якої американські війська втрутяться у війну в Україні. Про це інформує CBS News, передають Патріоти України. . Джеффріс наголосив на важливості подальшої підтримки України у ...

У ворога буде істерика: Дрон ГУР Магура V5 уразив швидкісний катер росіян у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 9:50

Головне управління розвідки уразило морським безпілотником російський швидкісний катер у районі бухти Вузька тимчасово окупованого Криму, пише УП, передають Патріоти України. . За даними джерела УП, в ніч на 6 травня в районі бухти Вузька (район Чорно...