​Росіяни продовжують вести інтенсивний вогонь по українських позиціях та населених пунктах, задіяна артилерія та бронетехніка – штаб АТО

Найбільш сутужно за добу було на Донецькому, а також Маріупольському напрямках

Речник АТО Сергій ЖмуркоПатріоти України представляють зведення прес-центру штабу АТО станом на 6:00 годину 14 червня 2016 року:

Російські окупаційні війська за минулу добу 40 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Найбільше, 19 обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку, 18 на Маріупольському та 3 на Луганському.

На Донецькому напрямку по позиціям ЗС України ворог вів вогонь з мінометів поблизу Ленінського, Новгородського, Опитного та Авдіївки. Близько опівночі для обстрілів укріплень у районі Камянки та шахти Бутівка супротивник використав артилерію великого калібру, що вела вогонь з тимчасово окупованої території східніше Спартака та житлових кварталів Донецька. По укріпленнях сил АТО поруч Луганського, Троїцького та Авдіївки російські найманці били з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем.

На Маріупольському напрямку напруженою була обстановка поблизу Мар’їнки та Красногорівки, де протягом доби ворог більше десяти разів вів вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів, БМП та мінометів, а по позиціях ЗС України, що в районі Талаківки, Павлополя та Славного з гранатометів різних систем та БМП.

На Луганському напрямку поруч з Новозванівкою та Богуславським неприцільним вогнем незаконні збройні формування намагались спровокувати наших бійців до відповіді.

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...