Російська пропаганда стверджує, що армія «ДНР» сьогодні відбила атаку на Вуглегірськ (карта)

У Захарченка стверджують, що зупинили наступ хунти біля Калинівки, з втратами ЗСУ в бронетехніки і людях

«Київські бойовики», як називають підрозділи ЗСУ в «молодій республіці» в ході сьогоднішньої спроби прориву у села Калинівка втратили дві бойові машини піхоти. Про це повідомила прес-служба «Народної міліції ЛНР» , зазначають Патріоти України.

Ліс на заході водосховища, "Кикимора" та висота 223 вже під контролем ЗСУ

«У другій половині дня противник активізувався на напрямку населеного пункту Калинівка. Провівши потужну артилерійську підготовку протягом півтори години, о 15.30 силами понад 50 осіб за підтримки трьох одиниць БМП перейшов в наступ на передові позиції Народної міліції ЛНР», - йдеться у повідомленні.

«Ударом з флангу противник був відкинутий і затиснутий з двох сторін. Зазнавши втрат в особовому складі і втративши дві одиниці БМП, противник відійшов на попередні позиції», - наголосили у «Народній міліції».

Оскільки джерело, м’яко кажучи, не дуже надійне, чекаємо коментарів з 54-ї бригади. Сподіваємось скоро дізнатись, чи дійсно в районі Калинівки велись якісь активні дії з боку ЗСУ. І якщо так, які результати.

Вже маємо коментар Сержа Марко. У Захарченко вкотре брешуть безбожно.


"Термін демобілізація в умовах війни взагалі не застосовується": Веніславський пояснив нюанси нового закону

вівторок, 16 квітень 2024, 6:56

Термін демобілізація під час війни з РФ не є актуальним, натомість може йтися про додаткові підстави для звільнення з військової служби. Тому уряду було доручено розробити і внести на розгляд Верховної Ради відповідний закон, який і буде регулювати пит...

Дуже небезпечний напрямок: Експерт дав прогноз, де, окрім Часового Яру, наступатимуть окупанти

вівторок, 16 квітень 2024, 6:44

Російські окупанти продовжують наступати на Часів Яр. Ситуація складна, тривають запеклі бої. Чому цей напрямок і саме місто такі важливі для росіян, передають Патріоти України. з посиланням на Facebook керівника Центру військово-правових досліджень Ол...