Російські найманці накрили колону цивільного транспорту на блокпосту «Зайцеве» вогнем з крупнокаліберних кулеметів

Люди намагалися зекономити бензин, тому збиралися залишатися біля блокпосту, але через стрілянину їм довелося залишити трасу.

Російські бойовики.

22 листопада приблизно о 17:30 колона цивільних автомобілів на блокпосту «Зайцеве» потрапила під обстріл, передають Патріоти України.

«На момент закриття поста «Зайцеве» о 17.00, стоїть колона від поста до поста. Люди економлять паливо, оскільки можливості заправитися вже немає... а попереду ще ніч. Почалася безладна стрілянина ... із застосуванням важкої стрілецької ... ККВТ (Крупнокаліберний кулемет Володимирова танковий). По колоні відкрили вогонь з автоматичної зброї з боку посадки залізниці, з боку Микитівки. Люди поспішають залишити трасу. Відомо про пошкодження транспорту, про жертви або поранених інформації немає», - повідомляє паблік Nova Gorlivka.

Цю ж інформацію підтверджують активісти Донбас SOS: «Ми наполегливо рекомендуємо всім покинути околиці Майорського і рухатися по основній трасі в напрямку Горлівки, за нашою інформацією рухатися у цьому напрямку безпечно".

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...