Російські ВПС розбомбили сирійську школу, загинули діти

Війна в Сирії в самому розпалі.

Бойові літаки. Фото: uapress.info

У суботу, 26 грудня російська авіація в Сирії завдала удару по навчальному закладові в місті Ідліб. В результаті атаки є загиблі, серед яких - діти, повідомляють Патріоти України з посиланням на Преса України.

Представник сил цивільної оборони району Джарджаназ Махмуд Дагим розповів, що в результаті авіаудару ВПС РФ по школі, загинуло 9 людей, серед яких 5 дітей. Ще 11 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, іракська авіація завдала удару по автомобільній колоні бойовиків терористичної організації «Ісламська держава». Авіаудар по конвою ісламістів був нанесений в провінції Анбар.

Також повідомлялося, сирійські військові під час серії ударів неподалік від Дамаска вдало ліквідували ватажка радикального об’єднання «Джейш аль-Іслам» Захрана Аллюша. Окрім нього вдалося знищити ще кількох польових командирів.

Зазначається, що сирійські військові завдали удару під час засідання оперативного штабу терористів, яке очолював Аллюш. Разом з ним було вбито ще кілька терористів, які займали керівні позиції.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...