Російський бойовик засвітив у соцмережах інформацію про втрати "своїх" на Донбасі

Терористи детально про все розповів на своїй сторінці.

Ілюстрація: ЖЖ

Бойовик з Калмикії (РФ), що воював на Донбасі, зізнався, що з січня 2014 року в його групі із 31 людини вижили тільки четверо. Про це 24-річний Роман Соколов написав на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомляють Новости Донбасса, передають Патріоти України.

За його словами, у групі бойовиків, що воювали - 17 уродженців Калмикії. Сам він також у соціальній мережі позначив рідне місто - столицю республіки місто Еліста.

У 2010-2012 рр. служив у 7-й роті військово-десантних військ міста Пскова (РФ). Соколов в коментарі під фотографіями покійного командира з позивним «Бай» також зізнався, що найбільші втрати його група зазнала у м. Дебальцеве.

За фотографіями, викладеним Соколовим в мережу можна зробити висновок, що він був під час збройного конфлікту в Дебальцеве, Горлівці (Донецька область), Луганську і Перевальську (Луганська область). Також Соколов в коментарі написав, що зараз він вдома, але планує повернутися в Україну 28 грудня.

Бойовик виклав у мережу фото його покійного командира «Бая». Байр Горяев - уродженець Яшкульского району республіки Калмикія. Народився 4 грудня 1980 року. Служив у незаконному озброєному угрупованні «Всевелике Військо Донське» в Луганській області.

Прибув воювати на Донбас 26 серпня 2015 року. Імовірно, загинув 6 жовтня. Тіло було знайдено 8 листопада. У повідомленнях сепаратистських пабліків у соціальних мережах також повідомляється, що у Горяєва була вагітна дружина і четверо прийомних дітей.


"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...