Російський опозиціонер Навальний анонсував проведення нової масової акції

Навальний заявив, що акція протесту планується на 12 червня, але не уточнив, чи збирається погоджувати московську акцію з міською владою.

Олексій Навальний. Фото: Еспресо.

Російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що планує провести 12 червня в Москві і в інших містах масову акцію з тими ж гаслами, що і на несанкціонованому антикорупційному ході, що відбувся 26 березня. Навальний не уточнив, чи збирається погоджувати московську акцію з міською владою, пишуть Патріоти України з посиланням на Русскую службу BBC.

Поки що заявку на проведення мітингу подати він все одно не може, оскільки за законом вона подається місцевій владі не раніше ніж за 15 днів до запланованої дати його проведення.

Навального затримали 26 березня через кілька хвилин після початку несанкціонованої акції проти корупції в Москві. За інформацією проекту «ОВС-Інфо», столичні поліцейські в цей день затримали більше тисячі людей. Антикорупційні акції 26 березня пройшли практично в ста містах Росії.

Приводом для їх проведення стало розслідування Фонду боротьби з корупцією Навального про«таємну імперію» прем'єр-міністра Дмитра Медведєва. У ньому стверджується, що Медведєв через підставні фонди та довірених осіб володіє кількома садибами, яхтами, квартирами, агрокомплексом та виноробними комплексами в Росії та Італії.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...