"России наступает реальный конец. Она вся разворована", - Лебединський

Росії потрібна найжорстокіша диктатура закону, але перед тим повинна зникнути бандитська путінська влада, вважає співак.

Олексій Лебединський. Фото:artnews.in.ua

Російський співак і фотограф Олексій Лебединський, більш відомий під псевдонімом "професор Лебединський", вважає, що зараз в РФ не можна побудувати демократію, а для порятунку країни від знищення необхідно забезпечити диктатуру закону. Про це співак розповів в інтерв'ю Апострофу, зазначають Патріоти України.

"Я вважаю, що Росії настає реальний кінець. Російський менталітет побудований на монархічному рабстві. Демократію зараз в Росії ніяк не збудувати. Для цього потрібно багато і багато років, які повернуть людям почуття власної гідності і відповідальність за свою землю.

Це загальнолюдські принципи, які абсолютно необхідні для побудови демократії. Щоб це сталося в Росії, потрібно докорінно міняти найпростіші речі. Я вважаю, що без найжорстокішої диктатури закону у нашої країни немає шансів", - вважає Лебединський.

Також співак розповів про те, що повинно змінитися в РФ, щоб він вирішив повернутися на батьківщину з еміграції в США.

"Повинна зникнути бандитська путінська влада разом з тими тисячами людей, які загнали країну в болото, в якому вона хлюпається. Вона вся розкрадена і все, що може, зараз вивозиться: державні ресурси, народні ресурси", - пояснює співак.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...