"Дурепа непрохідна": Російський музикант "проїхався" по Чичериній і її скандальному "хіту" (відео)

Професор Лебединський розкритикував новий кліп російської співачки і прихильниці терористів "ЛДНР" Чичеріної "Рвать".

Чичеріна відзначилася черговим "хітом" про терористів "ДНР". Фото: InfoResist.

Російський музикант і композитор Олексій Лебединський, більш відомий під сценічним ім'ям "Професор Лебединський" висловився про нову композиції співачки Чичеріної "Рвать", яка була присвячена терористам самопроголошеної "ДНР". Думкою з цього приводу Лебединський поділився на особистій сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Якщо кожна безпросвітна дура зробить пісеньку і зніме кліпчик, то можна буде організувати всесвітній фестиваль кліпів "російські дурепи в ім'я добра і миру" - прийде купа народу пожартувати, хоч грошей на пенсіонерів і хворих дітей зберемо ...", - з іронією висловився артист, назвавши Чичеріну "непрохідною дурепою".

"У нас же як прийнято - все на широку ногу, з розмахом, і якщо вже дика ганьба і сором, то вже треба на весь світ", - додав Лебединський.

У мережі пост музиканта зібрав сотні оцінок, коментарів підтримуючих позицію артиста і обговорючих скандальний "хіт".

"Так дура вона відморожена на всю голову!", - відзначили в одному з коментарів.

"Таке враження, що слово Нємцова "е*нутий", відноситься там не тільки до адресата", - згадали слова покійного опозиціонера на адресу Володимира Путіна.

Нагадаємо, Патріоти України повідомляли, що російська співачка і палка прихильниця «гібридів» Путіна Юлія Чичерина, присвятила кліп на пісню "Рвать" убитим терористам Михайлу Толстих (Гіві) і Арсенію Павлову (Моторола).

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...