"Х#хлов за бабло пострелять": Російський артист розповів про те, чого ніколи не покажуть на КремльТБ

Професор Лебединський пояснив, навіщо російське телебачення зомбує населення РФ.

КремльТБ. Фото: Корреспондент.

Російський співак і композитор Олексій Лебединський, більш відомий під сценічним ім'ям "Професор Лебединський", в інтерв'ю "Обозревателю" розповів про те, як телебачення відводить від реальних проблем і "зомбує" його співгромадян, передають Патріоти України.

"Показують "че там у хохлов", а в цей час росіянин не розуміє, що робить з ним власний сусід-прокурор, який може зліпити на нього справу, якої немає, менти можуть його загребти по кожній статті, підставивши і так далі. І ось людина дивиться "че там у хохлов", і йому краще думати, що десь комусь погано, що хтось там дурень, ідіот, фашист ... Все, що завгодно йде і показується по телебаченню для того, щоб росіянин відволікся від російських проблем", - зазначив Лебединський.

Цих самих проблем, додав артист, росіяни по телебаченню не побачать.

"Хіба покажуть по телеку, як Путін з Сечіним провертають і потім приховують жахливі фінансові махінації "Роснефти"? Хіба покажуть розграбування ними державних фондів і підприємств? Хіба розкажуть, як вони продають Росію, Далекий Схід, наприклад? Хіба покажуть, як російські найманці отримують гроші за відрядження на Донбас "хохлів за бабло постріляти"?", - обурився він.

"Краще покажуть, як якась "поп-звездьонка" зробила собі операцію на ж#пі або як хтось собаку тра#нув - все для того, щоб росіяни не мали можливості побачити глобальний російський жах, подивитися широко відкритими очима на свою вмираючу країну", - підсумував композитор.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...