Розбомбили все, що треба: Російські С-400 взагалі не помітили ізраїльтян над Дамаском

Як з'ясувалося, ППО Дамаска й околиць не помітила літаки Ізраїлю, якими були імовірно новітні американські винищувачі F-35, що з'явилися на озброєнні ЦАХАЛу в кінці минулого року.

Винищувач F-35. Ілюстрація:http://wartime.org.uaІзраїльські ВПС завдали удару в районі аеропорту Дамаска. За даними агентства Reuters, метою бомбардувань став склад ліванського угруповання "Хезболла", передають Патріоти України.

Ліванський телеканал "Аль-Манар" повідомляє, що загорівся склад з паливом і також були знищені склади боєприпасів терористичної організації "Хезболла". Вибух був настільки сильним, що його чули в самій столиці, яка розташована в 25 кілометрах.

За словами неназваних ізраїльських військових, в цей раз операція проводилася в режимі повної таємності. Як з'ясувалося, ППО Дамаска й околиць взагалі не помітила літаки Ізраїлю, якими були імовірно новітні американські винищувачі F-35, що з'явилися на озброєнні ЦАХАЛу в кінці минулого року.

Міністр розвідки Ісраель Кац заявив, що інцидент "повністю вписується" в ізраїльську політику протидії спробам передачі сучасної зброї "Хезболлі".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...