Розпатякав у ліжку "державні таємниці"? За наказом Плотницького убита його екс-коханка та по сумісництву екс-міністр охорони здоров'я "ЛНР" Лариса Айрапетян

Оголошений "ЛНР"-івцями в розшук Олексій Карякін, який переховується від "влади", продовжує викидати інформацію про методи керівництва ватажка терористичної псевдореспубліки Ігоря Плотницького.

Лариса Айрапетян. Фото: lug-info.com.

Слідом за екс-головою так званої "ради міністрів ЛНР" Геннадія Ципкалова на той світ відправили і Ларису Айрапетян, яка працювала раніше на посаду "міністра охорони здоров'я ЛНР", повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

Оголошений "ЛНР"-івцями в розшук Олексій Карякін, який раніше очолював так званий "парламент ЛНР", повідомив в соціальних мережах про вбивство Лариси Айрапетян, колишньої керівниці "міністерства охорони здоров'я" невизнаної прокремлівської республіки.

Карякін, що знаходиться в бігах і ховається від колишніх соратників по "російській весні" на сході України, написав, що Лариса Айрапетян, за непідтвердженими даними, вбита за наказом "глави ЛНР". Також Карякін повідомив про вбивство "заступника глави Народної міліції" Віталія Кисельова.

"Прийшло підтвердження, Віталій Кисельов "Комуніст" помер. Ні не помер, загинув, як і Геннадій (Ципкалов, - ред.) від рук ублюдка Коливана (явний натяк на "главу ЛНР" Ігоря Плотницького, - ред.). Айрапетян за неперевіреними даними також убита ", - написав Карякін.

Нагадаємо, з кінця серпня самопроголошеного міністра охорони здоров'я Ларису Айрапетян, яку ЗМІ називали "коханкою Плотницького", відсторонили від виконання "обов'язків" і вона ховалася від "МГБ" і прокуратури "ЛНР".

Раніше повідомлялося, що в Луганську бойовики "ЛНР" спочатку заарештували, а потім убили колишнього "голови Радміну" Геннадія Ципкалова, списавши даний факт на "самогубство".

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...