"Ципкалова за*** до смерті на підвалі": Бойовик "ЛНР" впевнений, що екс-ватажок терористів не вчиняв самогубства

Рядові терористи добре розуміють, які насправді "найкращі російські традиції" тепер панують у їхній "молодій республіці".

Геннадій Ципкалов. Фото: sovminlnr.su.

Один з бойовиків самопроголошеної "ЛНР" заявляє, що праву руку одного з ватажків терористів Болотова, Ципкалова забили до смерті на підвалі. Про це бойовики пишуть на одній зі своїх сторінок у соцмережі "Вконтакте", передають Патріоти України.

"Ципкалова за *** (забили – ред.) до смерті на підвалі, а Кисельов (" Комуніст ") зараз в реанімації - ледве відкачали", - пишуть бойовики. Нагадаємо, раніше бойовики заявили, що Ципкалов вчинив самогубство. Також, раніше ватажок так званої "ЛНР" Плотницький заявив про запобігання спроби перевороту в так званих "ЛНР" і "ДНР". За його словами, була спроба створити прецедент обурення людей, і на тлі цього повинна була зайти українська армія.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...