Розправа? У Запоріжжі прогримів вибух біля офісу головного спонсора Партії регіонів

У Запоріжжі близько 22:00 стався вибух біля офісної будівлі, розташованої по вулиці Патріотичній. Інформацію про інцидент підтвердили у прес-службі Національної поліції регіону, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Радіо Свобода".

"Постраждалих немає. Виїхала вибухо-технічна служба та слідчо-оперативна група. Встановлюють обставини інциденту", – сказала речниця головного управління Нацполіції в Запорізькій області Катерина Людвик.

З тією ж офісною будівлею на вулиці Патріотичній уже стався схожий інцидент у ніч із 3 на 4 вересня 2015 року. Тоді внаслідок вибуху було пошкоджено перекриття даху будівлі. Поліція розслідувала ту подію за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (особливо злісне хуліганство).

У будівлі, біля якої стався вибух, раніше був офіс впливового місцевого бізнесмена Євгена Анісімова, який нині перебуває не в Україні. У період із 2011 по 2013 рік місцеві ЗМІ писали про його вплив на запорізький бізнес і владу. Анісімов був найбільшим спонсором місцевих організацій Партії регіонів.

"Для перемоги нам потрібна диктатура": Нардеп від "Слуги народу" відзначився скандальною заявою

вівторок, 19 березень 2024, 13:41

Нардеп від "Слуги народу" Сергій Демченко заявив, що зараз максимальну кількість рішення приймає особисто президент Володимир Зеленський і "диктатура – це інструмент, який може допомогти нам перемогти у війні проти Росії". Про це він сказав в ефірі тел...

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...