"Рукописи не горять...": У мережу виклали аудіозапис зі скандальними заявами Олега Скрипки

Скрипка таки говорив про "гетто".

Олег Скрипка. Фото: Ivona - bigmir)net.

У мережі з'явився аудіозапис скандальної заяви музиканта Олега Скрипки про українську та людей, які неспроможні її вивчити. Він опублікований на сайті Радіо Сковорода, повідомляють Патріоти України.

"Низький IQ, люди-дебіли. Якщо вони дебіли, тоді хай вони пройдуть комісію, що в них низький IQ, й ми звільнимо їх від складного обов'язку вивчити державну мову. Вони просто не здібні. Тоді зробити гетто... й допомагати їм як волонтери. Ми будемо допомагати цим дебілам і співати їм "Владимирский централ"... Ці дебіли володіють нашою державою", - сказав музикант.

Частину аудіо зі словами про "гетто" на своїй сторінці у Facebook опублікував колишній креативний продюсер каналу "112 Україна" Віктор Зубрицький.

Як повідомляли Патріоти України раніше, український виконавець, лідер групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка заявив, що громадян України, які не здатні вивчити українську мову, потрібно поміщати в спеціальні гетто.

У соціальних мережах з цього приводу виникла активна дискусія.

Матір одіозної екс-регіоналки Ірини Бережної подала заяву до прокуратури на Олега Скрипку за розпалювання національної ворожнечі і ненависті.

Відомий письменник заступився за музиканта Олега Скрипку.

Пізніше Олег Скрипкавідхрестився від своїх свіл про "гетто" для неукраїномовних.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...