​Садовій розповів про облаву на призовників у Львові

Міський голова засудив дії військових і закликав відшукати організаторів

Ініціаторами облави на призовників, що сталася в одному з львівських нічних клубів, можуть бути Обласна державна адміністрація, Міністерство оборони і Міністерство внутрішніх справ. Таку заяву озвучив міський голова Львова Андрій Садовий, зазначають Патріоти України.

Як запевняє мер, ніхто не погодив такі речі з міською владою, і в самому Львові ніхто нічого не знав. «Я, насправді, дивуюся, коли сьогодні звучать коментарі, що всі відгороджуються від цієї події. Люди добрі, але хтось же давав такі команди? Прошу вибачення, військкомат сам не пішов же на таке», - сказав політик.

Також мер Львова впевнений в необхідності провести журналістське розслідування, щоб з'ясувати, хто організував рейд.

«У нас взагалі немає ніякого впливу на міністерство оборони, міністерство внутрішніх справ і на обласну державну адміністрацію, яка відповідно до норм чинного законодавства здійснює координацію на території області», - повідомив Садовий.

При цьому лідер «Самопомочі» нічого не сказав про тих, хто ухиляється від свого громадянського обов’язку, воліючи під час російської агресії відсиджуватись у нічних клубах ніж окопах. Також не надав своїх пропозицій, як долучати синків багатих родин до служби, від яких ті тікають.

Нагадаємо, що в ніч на четвертого листопада поліцейські у Львові провели рейд з метою виявити тих, хто ухиляється від призову.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...